کیک امتحان شده: گنجینه تجربیات نی نی سایتیها (۲۵ مورد)
تهیه کیک، چه برای جشن تولد و چه یک عصرانه دلپذیر، میتواند تجربهای شیرین باشد. اما گاهی اوقات، دستور پختها آنطور که باید از آب درنمیآیند. برای همین، سراغ تجربیات مادران نی نی سایتی رفتیم تا نکات کلیدی و راز و رمزهای پخت یک کیک بینقص را از زبان آنها بشنویم.

در این پست، ۲۵ تجربه کاربردی از نی نی سایت را جمعآوری کردهایم که میتوانند به شما در پخت کیکهای خوشمزه و بینقص کمک کنند:
- ✔️
۱. راز پف کردن کیک:
حتماً تخممرغها را حداقل نیم ساعت قبل از بهرهگیری از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. - ✔️
۲. وانیل، عصارهی طعم:
به جای وانیل مایع، از وانیل شکری استفاده کنید تا عطر بهتری به کیک بدهد. - ✔️
۳. شیر یا ماست؟
اگر میخواهید کیکتان بافت نرمتری داشته باشد، از ماست به جای شیر استفاده کنید. - ✔️
۴. الک کردن آرد:
آرد را قبل از استفاده حتماً دو بار الک کنید تا هوادهی شود و کیک سبکتری داشته باشید. - ✔️
۵. روغن مایع مناسب:
از روغن مایع بدون بو استفاده کنید تا طعم کیک تحت تأثیر قرار نگیرد. - ✔️
۶. دمای فر:
دمای فر را قبل از گذاشتن کیک، حتماً از قبل گرم کنید. - ✔️
۷. تست خلال دندان:
برای اطمینان از پخت کامل کیک، از تست خلال دندان استفاده کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است. - ✔️
۸. جلوگیری از خمیر شدن وسط کیک:
در صورت مشاهدهی سریع قهوهای شدن روی کیک، روی آن فویل بکشید. - ✔️
۹. شکر دانه ریز:
از شکر دانه ریز استفاده کنید تا بهتر در مواد کیک حل شود. - ✔️
۱۰. هم زدن مواد:
مواد خشک و تر را بیش از حد هم نزنید. همین که یکدست شوند کافی است. - ✔️
۱۱. قالب مناسب:
از قالب با اندازه مناسب استفاده کنید تا ارتفاع کیک بیش از حد نشود. - ✔️
۱۲. چرب کردن قالب:
حتماً قالب را به خوبی چرب و آردپاشی کنید تا کیک به راحتی از آن جدا شود. - ✔️
۱۳. مواد تازه:
از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید تا طعم کیک بهتر شود. - ✔️
۱۴. تنظیم ارتفاع طبقه فر:
کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید. - ✔️
۱۵. خاموش کردن فر:
بعد از خاموش کردن فر، اجازه دهید کیک چند دقیقه داخل فر بماند و بعد آن را خارج کنید. - ✔️
۱۶. خنک کردن کیک:
قبل از برش زدن، اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود. - ✔️
۱۷. اضافه کردن گردو و کشمش:
اگر میخواهید به کیک گردو و کشمش اضافه کنید، قبل از اضافه کردن، آنها را در کمی آرد بغلتانید تا ته نشین نشوند. - ✔️
۱۸. بهرهگیری از بکینگ پودر:
به مقدار بکینگ پودر دقت کنید. زیاد بودن آن باعث تلخ شدن کیک میشود. - ✔️
۱۹. مخلوط کردن بکینگ پودر:
بکینگ پودر را به طور یکنواخت در آرد پخش کنید. - ✔️
۲۰. جایگزین برای بکینگ پودر:
اگر بکینگ پودر ندارید، میتوانید از جوش شیرین و کمی آبلیمو استفاده کنید. - ✔️
۲۱. طعم دهنده های طبیعی:
برای طعم دادن به کیک، از پوست رنده شده پرتقال یا لیمو استفاده کنید. - ✔️
۲۲. بهرهگیری از پودر کاکائو مرغوب:
برای تهیه کیک شکلاتی، از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید. - ✔️
۲۳. خامه کشی:
برای خامه کشی بهتر، کیک را قبل از خامه کشی به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. - ✔️
۲۴. تزیین کیک:
از خلاقیت خود در تزیین کیک استفاده کنید. - ✔️
۲۵. صبر و حوصله:
پخت کیک نیاز به صبر و حوصله دارد. با عجله کردن نتیجهی خوبی نخواهید گرفت.
یادتان باشد، پخت کیک یک هنر است و با تمرین و تکرار، میتوانید به یک کیکپز حرفهای تبدیل شوید!
25 تجربه از کیک های امتحان شده در نی نی سایت
کیک اسفنجی
اولین تجربه مربوط به کیک اسفنجیه. خیلی ها میگن باید تخم مرغ ها رو خیلی خوب بزنید تا پف کنه. یه نکته مهم اینه که آرد رو حتما الک کنید. اینجوری بافت کیک لطیف تر میشه. من همیشه وانیل رو فراموش می کنم! طعمش خیلی فرق می کنه اگه وانیل داشته باشه. فر رو از قبل گرم کنید. این خیلی مهمه برای پف کردن کیک. مواد رو خیلی هم نزنید بعد از اضافه کردن آرد. فقط در حدی که مخلوط بشه کافیه. بعضی ها میگن یه قاشق آب جوش به مواد اضافه کنید، کیک نرم تر میشه. کف قالب رو چرب کنید و آرد بپاشید تا کیک نچسبه.
کیک شکلاتی
کیک شکلاتی مورد علاقه خیلی هاست. من پودر کاکائو رو الک می کنم تا گلوله نشه. یه کم نسکافه به مواد کیک شکلاتی اضافه کنید، طعمش عالی میشه. شکلات آب شده رو قبل از اضافه کردن، کمی خنک کنید. اگه خواستید خامه شکلاتی درست کنید، خامه رو خیلی هم نزنید تا کره نشه. برای تزیین می تونید از چیپس شکلاتی یا پودر کاکائو استفاده کنید. بعضی ها میگن روغن مایع برای کیک شکلاتی بهتر از کره است. یه کم نمک به مواد شکلاتی اضافه کنید، طعم شکلات رو بیشتر نشون میده.
کیک یزدی
کیک یزدی همیشه یادآور بچگیه. من از هل ساییده شده استفاده می کنم. باید فر رو خیلی داغ کنید برای کیک یزدی. قبل از ریختن مواد داخل کپسول، یه کم روغن به دیواره ها بمالید. بعضی ها میگن یه کم ماست به مواد کیک یزدی اضافه کنید، بافتش بهتر میشه. برای روی کیک یزدی می تونید از کنجد یا خلال پسته استفاده کنید. خیلی ها میگن کیک یزدی باید ترک بخوره تا خوب بشه. بعد از پخت، بذارید کیک یزدی کمی خنک بشه بعد از قالب جدا کنید.
کیک سیب و دارچین
کیک سیب و دارچین یه طعم پاییزی دلپذیر داره. سیب ها رو نگینی خرد کنید. دارچین رو زیاد نریزید، چون طعمش غالب میشه. می تونید از گردو هم توی کیک سیب و دارچین استفاده کنید. بعضی ها میگن سیب ها رو قبل از اضافه کردن به مواد کیک، کمی تفت بدید. برای روی کیک می تونید از پودر قند استفاده کنید. بهترین حالت اینه که سیب ها یکنواخت توی کیک پخش بشن. کیک سیب و دارچین رو میشه با یه اسکوپ بستنی وانیلی سرو کرد.





