17 ایده برای مواد میانی کیک: خلاصه تجربیات نی نی سایت!
یکی از مهمترین قسمتهای پخت کیک، انتخاب مواد میانی خوشمزه و متنوع است. در این پست، 17 ایده جذاب و کاربردی برای پر کردن کیکهایتان را از تجربیات مامانهای گل نی نی سایت جمعآوری کردهایم. با ما همراه باشید!
این ایدهها به شما کمک میکنند تا کیکهایتان را از یکنواختی درآورید و طعمهای جدید و هیجانانگیزی را تجربه کنید. هر کدام از این پیشنهادات، با توجه به سلیقههای مختلف قابل تغییر و شخصیسازی است.
- ✔️خامه قنادی فرم گرفته + تکههای میوه (موز، توت فرنگی، آناناس)
- ✔️موس شکلاتی
- ✔️گاناش شکلاتی (شکلات و خامه)
- ✔️کرم پاتیسیر (کرم کاسترد)
- ✔️نوتلا یا کرم فندقی
- ✔️خامه شکلاتی + چیپس شکلات
- ✔️پنیر خامهای + پودر قند + وانیل
- ✔️کرم چیز کیک
- ✔️مخلوط گردو خرد شده، پودر قند و گلاب
- ✔️مربای آلبالو
- ✔️بستنی (اگر کیک را بلافاصله سرو میکنید)
- ✔️موس توت فرنگی
- ✔️کرم لیمو ترش
- ✔️خامه قهوه
- ✔️ترکیب خامه و سس شکلات

فراموش نکنید که طعم مواد میانی باید با طعم کیک اصلی هماهنگ باشد. به عنوان مثال، برای کیک شکلاتی، بهرهگیری از گاناش شکلاتی یا موس شکلاتی بسیار مناسب است. در حالی که برای کیک وانیلی، میتوانید از خامه قنادی با میوه یا کرم پاتیسیر استفاده کنید.
مقدار مواد میانی را متناسب با اندازه و ارتفاع کیک تنظیم کنید. استفاده بیش از حد از مواد میانی میتواند باعث سنگینی کیک و یا لغزش لایهها شود. کمبود مواد میانی نیز باعث خشک شدن کیک خواهد شد.
قبل از بهرهگیری از مواد میانی، حتماً اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود. این کار از آب شدن مواد میانی و خراب شدن ظاهر کیک جلوگیری میکند.
۱۷ ایده برای مواد میانی کیک: خلاصه تجربیات نی نی سایت
۱. خامه قنادی و میوه
یکی از پرطرفدارترین انتخاب ها، خامه قنادی فرم گرفته با تکه های میوه تازه مثل موز، توت فرنگی، یا آناناس هست. خامه رو خوب فرم بدید تا شل نشه و موقع برش کیک، ظاهر خوبی داشته باشه. میتونید از میوه های فصلی هم استفاده کنید تا طعم کیکتون خاص تر بشه. بعضی ها قبل از گذاشتن میوه، یک لایه مربا هم روی کیک میمالند تا کیک نرم تر بمونه. توی نی نی سایت خیلی ها این ترکیب رو برای تولد بچه ها پیشنهاد دادن. یادتون باشه میوه هایی که خیلی آب دارن رو قبلش کمی آبشون رو بگیرید. میتونید از کمپوت میوه هم استفاده کنید اما طعم میوه تازه یه چیز دیگه است.
۲. کرم پاتیسیر
کرم پاتیسیر یه کرم فرانسوی خوشمزه است که با شیر، شکر، زرده تخم مرغ و آرد درست میشه. طعم وانیلی و بافت لطیفش، کیک رو خیلی خوشمزه میکنه. میتونید بهش شکلات آب شده یا پوره میوه هم اضافه کنید. برای درست کردنش باید دقت کنید که کرم گلوله نشه. توی نی نی سایت خیلی ها از دستورهای مختلف برای درست کردن کرم پاتیسیر صحبت کردن. میتونید توی این کرم از اسانس های مختلف هم استفاده کنید. کرم پاتیسیر رو بعد از خنک شدن استفاده کنید.
۳. موس شکلات
موس شکلات یه انتخاب عالی برای کساییه که عاشق شکلات هستن. با شکلات تلخ، خامه و سفیده تخم مرغ درست میشه و بافت سبک و مطبوعی داره. میتونید از شکلات شیری هم استفاده کنید اما موستون شیرین تر میشه. برای درست کردنش باید سفیده ها رو خوب بزنید تا پف کنه. توی نی نی سایت خیلی ها از روش های مختلف برای درست کردن موس شکلات صحبت کردن. میتونید به موس شکلات، قهوه هم اضافه کنید. موس شکلات رو قبل از استفاده توی یخچال بذارید تا سفت بشه.
۴. گاناش شکلاتی
گاناش شکلاتی یه ترکیب ساده و خوشمزه از شکلات و خامه است. برای درست کردنش فقط کافیه شکلات و خامه رو روی حرارت ملایم ذوب کنید. میتونید با تغییر نسبت شکلات و خامه، غلظت گاناش رو تنظیم کنید. برای اینکه گاناش براق تر بشه، میتونید یه قاشق کره بهش اضافه کنید. توی نی نی سایت خیلی ها از گاناش شکلاتی برای روکش و فیلینگ کیک استفاده میکنن. میتونید به گاناش، عصاره وانیل هم اضافه کنید. گاناش رو بعد از خنک شدن استفاده کنید.
۵. کارامل
کارامل یه طعم دهنده فوق العاده برای کیک هست. میتونید کارامل رو به تنهایی یا با خامه یا گردو ترکیب کنید. برای درست کردنش باید شکر رو روی حرارت ملایم ذوب کنید و مراقب باشید نسوزه. میتونید از سس کارامل آماده هم استفاده کنید اما کارامل خونگی یه چیز دیگه است. توی نی نی سایت خیلی ها از طعم کارامل برای کیک های تولد تعریف کردن. میتونید به کارامل، نمک دریایی هم اضافه کنید تا طعمش خاص تر بشه. کارامل رو بعد از خنک شدن استفاده کنید.
۶. خامه و گردو
ترکیب خامه و گردو یه انتخاب کلاسیک و خوشمزه است. میتونید گردو رو خرد کنید و با خامه مخلوط کنید یا اینکه بین لایه های کیک بپاشید. برای اینکه گردو نرم تر بشه، میتونید قبلش کمی توی شیر خیس کنید. میتونید به خامه و گردو، کمی عسل هم اضافه کنید. توی نی نی سایت خیلی ها این ترکیب رو برای کیک های عصرونه پیشنهاد دادن. میتونید به جای گردو از فندق یا بادام هم استفاده کنید. یادتون باشه گردو رو قبل از استفاده کمی تفت بدید تا خوشمزه تر بشه.
۷. کرم چیز فراستینگ
کرم چیز فراستینگ یه کرم خوشمزه و کمی ترش مزه است که با پنیر خامه ای، کره و پودر قند درست میشه. بافت مخملی و طعم خاصش، کیک رو خیلی لذیذ میکنه. میتونید بهش اسانس های مختلف یا پوره میوه هم اضافه کنید. برای درست کردنش باید پنیر و کره رو به دمای اتاق برسونید. توی نی نی سایت خیلی ها از کرم چیز فراستینگ برای کاپ کیک ها استفاده میکنن. میتونید به کرم چیز، کمی آبلیمو هم اضافه کنید. کرم چیز فراستینگ رو قبل از استفاده توی یخچال بذارید تا سفت بشه.
۸. کرم کره ای (باترکریم)
باترکریم یا کرم کره ای یه کرم پایه است که با کره، پودر قند و کمی شیر یا خامه درست میشه. میتونید بهش طعم دهنده های مختلف مثل وانیل، شکلات، قهوه یا اسانس میوه اضافه کنید. برای درست کردنش باید کره رو به دمای اتاق برسونید و خوب بزنید تا پف کنه. توی نی نی سایت خیلی ها از باترکریم برای تزئین کیک های تولد استفاده میکنن. میتونید به باترکریم، رنگ خوراکی هم اضافه کنید. باترکریم رو قبل از استفاده توی یخچال بذارید تا سفت بشه. مهمترین نکته اینه که کره نباید خیلی سرد باشه وگرنه کرم دون دون میشه.
۹. مربا
بهرهگیری از مربا یه راه ساده و سریع برای طعم دادن به کیک هست. میتونید از مرباهای خونگی یا مرباهای آماده استفاده کنید. مربای توت فرنگی، آلبالو، زردآلو و به، انتخاب های خوبی هستن. برای اینکه کیک خیس نشه، بهتره از مرباهایی که خیلی آبکی نیستن استفاده کنید. توی نی نی سایت خیلی ها از مربا برای کیک های ساده خونگی استفاده میکنن. میتونید مربا رو با کمی خامه مخلوط کنید. مربا رو قبل از استفاده کمی گرم کنید تا راحت تر روی کیک پخش بشه.
۱۰. مارمالاد
مارمالاد هم مثل مربا یه گزینه خوب برای طعم دادن به کیک هست. مارمالاد پرتقال، لیمو ترش و گریپ فروت طعم های خاصی به کیک میدن. برای اینکه کیک خیس نشه، بهتره از مارمالادهایی که خیلی آبکی نیستن استفاده کنید. توی نی نی سایت خیلی ها از مارمالاد برای کیک های صبحانه استفاده میکنن. میتونید مارمالاد رو با کمی خامه مخلوط کنید. مارمالاد رو قبل از استفاده کمی گرم کنید تا راحت تر روی کیک پخش بشه. مارمالاد بافت یکدست تری نسبت به مربا داره.
۱۱. کرم لوتوس
کرم لوتوس یه کرم خوشمزه با طعم بیسکوییت لوتوس هست. میتونید این کرم رو به تنهایی یا با خامه ترکیب کنید. برای اینکه طعم لوتوس قوی تر بشه، میتونید کمی بیسکوییت لوتوس خرد شده هم بهش اضافه کنید. توی نی نی سایت خیلی ها از کرم لوتوس برای کیک های تولد استفاده میکنن. کرم لوتوس به تنهایی خیلی شیرینه، حواستون باشه توی میزان شیرینی مواد دیگه زیاده روی نکنید. میتونید کرم لوتوس رو با کمی پنیر خامه ای ترکیب کنید تا طعمش ملایم تر بشه. کرم لوتوس رو قبل از استفاده کمی توی یخچال بذارید تا سفت بشه.
۱۲. نوتلا
نوتلا یه انتخاب عالی برای کساییه که عاشق طعم فندق و شکلات هستن. میتونید نوتلا رو به تنهایی یا با خامه ترکیب کنید. برای اینکه طعم نوتلا قوی تر بشه، میتونید کمی فندق خرد شده هم بهش اضافه کنید. توی نی نی سایت خیلی ها از نوتلا برای کیک های تولد بچه ها استفاده میکنن. نوتلا خیلی شیرینه، حواستون باشه توی میزان شیرینی مواد دیگه زیاده روی نکنید. میتونید نوتلا رو با کمی پنیر خامه ای ترکیب کنید تا طعمش ملایم تر بشه. نوتلا رو قبل از استفاده کمی توی یخچال بذارید تا سفت بشه.
۱۳. پودینگ شکلاتی یا وانیلی
پودینگ های آماده شکلاتی یا وانیلی هم میتونن گزینه های سریع و آسونی باشن. میتونید از پودینگ های خونگی هم استفاده کنید. پودینگ رو بعد از خنک شدن بین لایه های کیک قرار بدید. میتونید به پودینگ کمی خامه هم اضافه کنید. توی نی نی سایت خیلی ها از پودینگ برای کیک های فوری استفاده میکنن. پودینگ رو قبل از استفاده کمی توی یخچال بذارید تا سفت بشه. پودینگ های آماده ممکنه خیلی شیرین باشن، حواستون باشه.
۱۴. خامه ترش (Sour Cream)
خامه ترش یه گزینه متفاوت و خوشمزه برای فیلینگ کیک هست. طعم ترش و ملایمش، کیک رو متعادل میکنه. میتونید خامه ترش رو با کمی پودر قند یا عسل شیرین کنید. توی نی نی سایت خیلی ها از خامه ترش برای کیک های میوه ای استفاده میکنن. میتونید به خامه ترش، پوست رنده شده لیمو ترش یا پرتقال هم اضافه کنید. خامه ترش رو قبل از استفاده کمی توی یخچال بذارید تا سفت بشه. خامه ترش رو با میوه های ترش مثل تمشک یا توت فرنگی ترش ترکیب کنید عالی میشه.
۱۵. دلسه دولچه (Dulce de Leche)
دلسه دولچه یه نوع کارامل شیرین و غلیظه که در آمریکای لاتین خیلی محبوبه. طعم کاراملی و شیریش، کیک رو خیلی لذیذ میکنه. میتونید دلسه دولچه رو به تنهایی یا با خامه ترکیب کنید. توی نی نی سایت بعضی ها از دلسه دولچه برای کیک های تولد استفاده کردن. دلسه دولچه خیلی شیرینه، حواستون باشه توی میزان شیرینی مواد دیگه زیاده روی نکنید. میتونید دلسه دولچه رو با کمی پنیر خامه ای ترکیب کنید تا طعمش ملایم تر بشه. دلسه دولچه رو قبل از استفاده کمی توی یخچال بذارید تا سفت بشه.
۱۶. پوره میوه
پوره میوه یه گزینه سالم و خوشمزه برای فیلینگ کیک هست. میتونید از پوره سیب، گلابی، هلو یا هر میوه دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید. برای اینکه پوره میوه خیلی آبکی نباشه، میتونید کمی نشاسته بهش اضافه کنید. توی نی نی سایت خیلی ها از پوره میوه برای کیک های بچه ها استفاده میکنن. میتونید به پوره میوه، کمی دارچین یا زنجبیل هم اضافه کنید. پوره میوه رو قبل از استفاده کمی توی یخچال بذارید تا سفت بشه. بهتره از میوه های تازه و رسیده برای تهیه پوره استفاده کنید.
۱۷. ترکیب چند لایه!
هیچ قانونی وجود نداره که فقط از یک فیلینگ استفاده کنید!میتونید مثلاً یک لایه خامه و میوه، یک لایه گاناش شکلاتی و یک لایه کرم چیز فراستینگ استفاده کنید. خلاق باشید و طعم های مختلف رو با هم ترکیب کنید. فقط حواستون باشه که طعم ها با هم همخونی داشته باشن. توی نی نی سایت خیلی ها از کیک های چند لایه با فیلینگ های متنوع تعریف کردن. اینجوری میتونید کیک رو برای سلیقه های مختلف جذاب تر کنید. یادتون باشه بین لایه ها تعادل رو رعایت کنید.






